به گزارش «حیات» به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدار گفت: خداوند مقام شریف معلمی را برای حضرت محمد مصطفی(ص) که معلم و صراط مستقیم همه ما انسانها است، انتخاب کرد و بعد از ایشان ائمه(ع) این وظیفه خطیر را برعهده داشتند و در عصر حاضر نیز ولی فقیه زمان امام خامنهای عزیز(مدظلهالعالی) این وظیفه مهم و صراط مستقیم را نسبت به عموم مسلمانان جهان بر عهده دارند.
امیر سرتیپ حیدری افزود: تعلیم و تعلّم هر دو عبادت است، چرا که کار انبیا و اوصیای الهی معلمی بوده است. در جامعه چه امتیازی بالاتر از این است که انسانی دست هم نوع خود را گرفته و از تاریکیها و ظلمات نجات داده و به صراط مستقیم هدایت کند.
وی ضمن ارج نهادن به مقام معلم و جایگاه معلمی خاطر نشان کرد: در دامان اساتید این دانشگاه ۱۱۸۴شهید والامقام برای دفاع از اسلام، ناموس و ایران عزیز رشد یافتند و به فیض شهادت نائل آمدند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان با اشاره به جایگاه استاد شهید مطهری(ره) تصریح کرد: حضرت امام خمینی(ره) به شهید مرتضی مطهری لقب شریف «معلم انقلاب» را اعطا فرمودند و این مهم نشان دهنده عظمت والای این شهید عزیز است.
سرتیپ کیومرث حیدری:
دانشگاه افسری امام علی (ع) مهد پرورش ۱۱۸۴ شهید است

فرمانده نیروی زمینی ارتش به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری(ره) و گرامیداشت روز معلم با حضور در دانشگاه افسری امام علی(ع) با فرماندهان و دانشجویان این دانشگاه دیدار کرد.